Personal Training

Heb jij al een lange tijd een doel voor ogen maar lukt het niet om dit te behalen? Dan ben ik er voor jou, samen zorgen wij ervoor dat het doel behaald word en het resultaat blijvend is.

Veel mensen hebben een eindresultaat voor ogen en weten dit soms ook zelf te behalen d.m.v. drastische maatregelen. Het probleem met het nemen van deze drastische maatregelen is dat het snel werkt maar dat je hiermee niet langdurig je levenstijl veranderd. Je zult dus weer snel terug vallen in oude gewoontes. Ik wil samen met jou werken aan een nieuwe en blijvende levenstijl afgestemd op jou wensen.

Tijdens de trainingen kijken we terug en vooruit. We kijken of jij effectief te werk gaat, samen sturen we bij waar nodig. Er word afscheid genomen van het oude patroon, nieuwe patronen zullen gevormd worden. We gaan ons vooral focussen op het realiseren van jouw doelen en het inpassen van gewoontes waar jij geen afscheid van wil nemen.

Gedrevenheid is de sleutel: Gedrevenheid geeft inzicht in wat er gedaan moet worden en geeft je de kracht om dat gene ook daadwerkelijk te doen, los van de omstandigheden.

 

Personal Training houdt in: 
– Optimale begeleiding bij elke training
– 1 op 1 / 1 op 2 trainingen
– Twee keer in de week een training op maat 
– Schema op maat 
– Voedingsadvies
– Om de 4 weken worden nieuwe metingen gedaan (metingen: huidplooi, omvang en gewicht)